Souhlas se zpracováním osobních údajů pro dotazník
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
11.12.2020
Vítáme Vás
Jsme rádi, že jste navštívili naše stránky. Pokud byste na nich něčemu nerozuměli, nebo se chtěli na něco zeptat, můžete nás kontaktovat na e-mailové ... číst celé
17.08.2021
Natřete terasu a nábytek po sezóně
Léto končí, je nejvyšší čas naplánovat si po horkých letních dnech přeolejování terasy a zahradního nábytku, protože hodně slunečního svitu a velký pr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
08.06.2021
Jak natřít pergolu, plot i garážová vrata?
Úkol zněl jasně: Natřít pergolu, plot i garážová vrata! Všechno dřevěné, samozřejmě. Máme náklonnost k přirozené kráse dřeva. Jak tedy ten nátěr udělá... číst celé
04.06.2021
Renovace zahradního nábytku z tvrdého dřeva
Sada k ošetřování teakového nábytku je kompletní balení k čištění a ošetřování surových i olejovaných tvrdých dřev. Čistič i olej jsou spolu optimálně... číst celé
26.07.2020
Ošetřování oken lazurou na dřevo L12 AQUA CLOUsil
Jedním způsobem, jak ošetřovat dřevěná okna je vodou ředitelná lazura na dřevo L12 AQUA CLOUsil, k přírodě šetrnější verzi oceněné certifikátem Modréh... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti CLOU Bohemia s.r.o., se sídlem v Plzni, Radyňská 525/16, 326 00, IČ 25209051, zapsané u Krajského soudu v Plzni , oddíl C, vložka 8762 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Tápete? Zavolejte.

377 441 961 pevná linka

776 052 085 mobil

CLOU Bohemia s.r.o.
IČ: 25209051 

DIČ: CZ25209051

Radyňská 16, 326 00 Plzeň
clou@clou.cz

Logo
2021 CLOU Bohemia s.r.o.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.